Ahir, 13/10/06 vam anar a passar el dia per la gran ciutat…Barcelona. La raó era marxar un dia de Lleida per canviar una mica la rutina del dia a dia, i com que aquest pont era llarg, ho vam aprofitar.
Com tots ja sabem, a Barcelona hi ha moltissima gent… pues ahir encara n’havia molta més!!! Tenia ganes d’anar al Portal de l’Àngel, Passeig de Gràcia,… i tots aquests carrers per mirar botigues de roba (m’agrada anar a altres llocs a comprar-me roba perquè sinó a lleida tothom va vestida igual…) i desprès anar a cases d’informàtica i tal pel meu nen.
Per aquests carrers que us he nombrat, havia un quantitat de gent impressionant, així que donavem uns tombs rapidets per les botigues (encara que el meu nen us dirà que vam entrar a totes les botigues i mes, cosa que no es veritat).
Allà a la 13:30 estavem morts de gana, i vam anar a les rambles, el carrer que ens quedava mes aprop i vam entrar al primer restaurant que vam trobar perquè estavem marejats… Era un restaurant tipo Racó, Tastapans,.. de l’estil. Es diu MOKA!!!!!!! (quedeu-se bé amb el nom)

MoKa

 

Un restaurant que no us recomanem gens!!! Vam demanar unes braves per a poder picar de mentres no ens portaven els raviolis farcits de formatge, i de segon una pizza que ens partiriem. Despres de 45min esperant les patates, ens vam queixar al cambrer i al cap d’un segon ens van portar: les braves, els raviolis i la pizza… Al final tot fred, mal servits, lents, i es van quedar ells la propina abans de tornar el canvi… impressionant, però Mai Més!!!!