Pues sisisi!!! El 22 de Setembre, vam anar 3 dies a Donostia (San Sebastià) i rodalies amb el meu cosí i la novia. El gran motiu d’aquesta sortida va ser anar a provar un matí el Surf!!!
Allí, moltissima gent fa surf i la veritat es que no sembla molt dificil vist de lluny. Jo veia que agafaven la taula, entraven cap dins el mar, i quan es preparava la onada, ells hi entraven i es posaven de peu, fàcil….
Llavors, el diumenge al matí, que la mar estava “tranquileta”, vam llogar neoprenos i la taula (dir, que els preus eren molt assequibles) i cap dins de l’aigua.
La meva visió del surf va canviar moltissim. Es formaven unes onades enormes i la veritat es que posar-te de peu era molt i molt complicat. Havies de tenir moltissima sort i molt equilibri per a posar-te de peu.
Jo com a molt hem vaig arribar a posar de genolls,… un gran avançament sent el primer dia, jejeje, en canvi, el meu nen, s’hi va posar, però sols una vegada, jejeje, per això puc dir, que es complicat…
El que s’ha de fer, es llogar un monitor que et doni 4 trucs per a saber mes o menys com o has de fer… nosaltres no vam poder llogar a ningú perquè els grups estaven tots plens.

En realitat va ser una gran experiència!! Hem va agradar moltíssim, encara que et canses molt, però espero tornar-hi aviat.
Per si mai en voleu fer, us deixo una web que et dona uns quants passos a seguir el primer dia que fas surf.