Segons publica avui ACAM, el super cantant Ramoncín “passa el relleu de la defensa dels drets d’autor a Amaral i a La Oreja de Van Gogh.“.

La renuncia a ser figura destacada en la campanya en pro dels drets d’autor i de la propietat intelectual és motivada a la recent pedregada que va rebre en un concert, amés de la constant persecució que s’ha guanyat a pols; gràcies a la seva xuleria i prepotència.

El cantant és membre del consell d’Administració de la societat d’autors SGAE des de 1993, i en els últims mesos ha sigut la figura de major rang i la veu que més s’ha fet sentir en la defensa dels drets de propietat intel·lectual de la societat.

Ja ho diuen … “Quien siembra vientos, recoje tempestades”. Quan entendrà la SGAE i els seus subordinats que no van pel camí correcte ? un cd on només t’agrada una o dos cançons (que sempre son les que posen a les ràdios) no et pot costar 36€ !!

I no parlem dels cinemes, l’altre dia parlava amb el ruben i hem deia que a NY, dos entrades més refresc i palometes els hi va costar … 50€ !!!! I després si la pel·lícula no t’agrada que ??

Siusplau SGAE, recapaciteu … que en un concert en directe et facin pagar les ganes, hem sembla correcte, però no per un CD on no hi ha cap espectacle.
I que fem amb el CANON ? pq he de pagar un CANON amb el CD que m’he fet de les fotos de les meves vacances ?? una mica de respecte siusplau, que no soc ni lladre ni soc pirata per gravar-me les fotos digitals en un suport òptic. Que se’n ha fet del dret a la presumpció d’innocència ?