Segons publica el diari Electrònic Independent Vilaweb, les aerolínies Air France i KLM estàn canviant la típica etiqueta adhesiva amb codi de barres de tota la vida per uns xips amb tecnología RFID. Teòricament això ha de solucionar el problema de la pèrdua de maletes als aeroports … A quina persona que viatja sovint no li han perdut algun cop alguna maleta ? Si més no durant unes hores/dies/setmanes/mesos.

Al final potser si que ens haurem de plantejar d’anar a Oslo.
Encara que faci molt fred, com es veu a les fotografies, de les opinions no molt bones que n’he llegit, i el nívell de vida massa alt (preus excessivament cars), crec que també te coses bones i un bonic paissatge; i no cal dir les postes de sol impresionants que hi han !!!

Blogs que parlen de oslo:

Coses interessants sobre Noruega en general:

Noruega: terra de cascades, fiords i boscos

Viatjar a Noruega és viatjar a una terra amb una naturalesa desbornant de cascades, fiords i boscos absolutament impresionants i abundants esquirols, rens, i cèrvols … Una opció es viatjar per la costa oest fins a Bergen. Desde allà hi ha numeroses rutes que van cap als fiords. Però aquesta és una altra història …

Informació útil per a viatjar a Noruega:

Temperatures: Depenen de l’altura, però van desde uns 2 a 5 C, pels matins fins als 15 -18 C. segons va avançant el dia. Es tracta de temperatures típiques o habituals, poden variar depenen del tipus d’estiu.

Plujes: freqüents. Generalment els noruegs adverteixen de l’alternància entre una setmana de pluja intensa i una altra de solejada, però no sempre és així.

Roba: el fred és molt sec, el que fa que no sigui necessari anar extremadament abrigat. Sí en canvi ens hem de preparar per la pluja. Robes de pluja i fred, encara que aquest últim sigui molt portador.

Idioma: si tens un bon domini del anglès no tindràs problema.

Preus: alts. Al ser un dels països amb més renta per habitant d’Europa els preus no són barats i potser són bastant més alts comparativament amb la majoria dels països de referència Europeus. La vida és cara. A resaltar que la gasolina és una mica més barata.

Carreteres: S’ha d’anar amb molt de compte per els gels i les plujes. No hi ha autovies.

Vols barats: S’aconsella veure directament les ofertes de Norwegian que te conexions amb ciutats espanyoles com ara Madrid, Alicant, Màlaga, Ibiza, Múrcia … i atravtives ofertes de vols barats.