Fa uns dies se’m va cremar el ventilador de la gràfica, i vaig estar mirant nous disipadors per poder-li posar. Vaig deixar el tema una mica aparcat, ja que com saveu vam anar a salou …. però avui finalment he anat a comprar el disipador en questió a: APPInformatica.

El disipador és de la marca Zalman i el model en concret es el VF700-Cu.

Zalman

Després he anat a buscar a la meva nena que sortia de repàs, i hem fet cap al PCBox a comprar uns Auriculars amb Micro, ja que vol que la senti la Irene !! Pro de moment … no els ha sapigut instalar jejeje demà aveure si ho arreglem 😉

I ara a dormir aviat … encara hem queda arreglar alguna cosa del Blog … pero demà serà un altre dia .. que hem toca matinar per anar a treballar a les 6 AM !!!

Coses Pendents:

  • Canviar el sistema de mostrar l’autor dels posts.
  • Reduir Tamany de les fotografies per a que carregui més ràpid la pàgina