Lleida, 15/08/06

Avui es Festa a tot arreu pq es el dia de la Mare de Deu de Maria!!! I un dia com avui voliem marxar a Andorra amb la M.Alba i una amiga seva, l’Alba, a passar el dia per allí.

Com la setmana passada, haviem quedat en que avui marxaríem, nosaltres ahir vam baixar expressament de Salou, que estavem allí des del divendres. Vam aprofitar per anar-hi perquè eren les Festes de Salou, i com us hem explicat, feien el concert de la Oreja de Van Gogh i tenia ganes de veure una amiga de Galicia, la María, que des de que tenia 3 anys, cada any a l’estiu ens veiem a Salou.

Però ahir, mirant la previsió del temps, vam veure la següent previsió:

Temps

Després de veure el temps, hem decidit de no anar-hi, ja que si hem d’anar amb cotxe dues hores fins Andorra, i desprès per culpa del mal temps, no poder passejar pel carrer amb tranquilitat, ni poder anar de compres,… pues la solució va ser, deixar la sortida per un altre dia.

Així que avui, he fet relax total a casa !!!! i demà m’ha proposat la mama d’anar de compres pel carrer major, com que tinc festa… jejejeje