Lleida, 10/05/06

El dijous dia 10 de Maig a les 17h, vaig quedar amb el meu nen, com cada tarda. Però, aquest dia era diferent a tots els altres… pq???? Pues perquè era el dia que jo feia 21anys 🙂

Hem va venir a buscar amb el cotxe. El primer que va fer va ser Felicitar-me, i com que ell tenia moltes ganes de donar-me el regal per veure la cara que feia,…. ràpid hem va dir: “Carinyo, si vols el teu regal, busca’l per aquí al cotxe!!”. Vaig començar a buscar, fins que vaig trobar un paquet d’una mida estàndard. Quan vaig obrir-lo pel costat i vaig veure el que era, vaig fer una cara que no es pot descriure… em vaig quedar parada perquè no hem va passar n’hi pel cap que hem faria aquest super regal.

El voleu veure???? Pues va ser el següent:

Ixus60
  • Càmara Digital IXUS 60
  • Muñequera WS-600
  • Targeta de memòria de 16 MB
  • Bateria NB-4L (con tapa de terminales)
  • Cargador de bateries CB-2LVE
  • Cable CA
  • Cable AV AVC-DC300
  • Cable de conexió IFC-400PCU

Que us sembla, el regal??? A mi m’encata!! Fa unes fotos espectaculars i molt nítides!! En definitiva, que es una càmara maravillosa, igual que el meu nen!

PD: Woox te faig la competència!!!!! 🙂 jejeje